Kostrådgivning

Vi strävar tillsammans mot en stark och frisk framtid!

Vi strävar tillsammans mot en stark och frisk framtid! Mitt främsta mål är att du ska känna dig trygg och bekväm med din kost så att du själv kan göra matval som du tycker är bäst för stunden och som tar dig dit du vill. Jag arbetar inte med begränsningar eller förbud eftersom det varken är hållbart i längden eller särskilt njutningsfullt – det är genom livsstilsförändring och inte genom diet du når hållbara resultat!

Mina program är utformade efter rådgivningar. I en kostrådgivning pratar vi om vad maten gör för dig, hur du känner kring maten och vilka frågor och funderingar du har.

Är du intresserad av ett kostschema?

För att jag ska kunna arbeta fram ett kostschema som ska passa dig och dina behov så behöver jag att du skriver ned 4 dagars kostregistrering, varav en av dagarna är en helgdag. Jag vill att du skriver ned tidpunkt, hur mycket du äter och vad du äter/dricker. Jag vill att du ska vara så noggrann du bara kan. Skriv också om du har ev. allergier eller om det är något du gillar extra mycket eller inte alls föredrar att äta.

Kostschema: 599kr
Kostschema + 4 veckor uppföljning: 799kr